Με έδρα την Αττική, η Taurus Wood δραστηριοποιείτε στο κλάδο της ξυλείας.
Ο κύριος τομέας των δραστηριοτήτων μας είναι το ξύλο σε διάφορες μορφές. Η εξειδίκευση μας είναι το δαδί και το ξύλο προσάναμμα. Το δαδί προέρχεται από την “καρδιά” των πεύκων, τα οποία είναι πλούσια σε περιεκτικότητα με φυσικό ρετσίνι. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον, vegan και εξαιρετικά εύφλεκτο χωρίς καμιά πρόσθετη χημική επεξεργασία! Συλλέγεται από πεύκα που έχουν ολοκληρώσει το κύκλο της ζωής τους, χωρίς να κόβονται νέα δέντρα! Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά, είναι το μοναδικό φυσικά εύφλεκτο προσάναμμα, χωρίς χημικά πρόσθετα.
Όλα μας προϊόντα είναι 100% φυσικά και δεν περιέχουν χημικές βελτιώσεις . Στόχος μας είναι να, εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο ποιοτικά προϊόντα και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι και θα παραμείνουν μέρος ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους!

ΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας που στοχεύει στην ανάπτυξη αξιοποιώντας νέες εφαρμογές και δυνατότητες.

Λίγα Λόγια από το ΕΒΕΑ:  Από την έναρξη της πανδημίας η οργάνωση και λειτουργία εμπορικών εκθέσεων κάθε μορφής έχει πληγεί σημαντικά, για το λόγο αυτό, το Ε.Β.Ε.Α αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία δημιουργίας του εικονικού εκθετηρίου AthEnsVtradE για την κάλυψη του κενού που προέκυψε.

elGreek